Er was weer een Thee en taart. De taarten van de Multivlaai vielen in de smaak. Iedereen heeft er van genoten.

Uitstapjes:
De uitstapjes lopen goed. Alle geplande uitstapjes zitten vol en iedereen heeft het erg naar de zin. Men is wezen winkelen bij de Maxxis en naar de zandsculpturen in Scheveningen geweest.

Omdat het busje snel vol zit is er de vraag of als men zich heeft opgegeven ook wel mee te gaan. Anders wordt het uitstapje voor de andere mensen duurder, en het is zonde als er een lege plek is in de bus. Als er op een korte termijn wordt afgezegd en er kan geen vervanger gevonden worden krijgt men het in-schrijfgeld om die reden dan ook niet terug.

Bij de Maxxis werd er van een heerlijk verkoelend ijsje genoten.
Er staan weer verschillende uitstapjes op de agenda. Alle informatie vindt u op de prikborden of bij de woonbegeleiding.

  

Make over day
Op 5 augustus is er een Make over Day gepland. Hier kan men zich laten kappen, er is mogelijk tot een manicure. De wenkbrauwen kunnen worden gedaan en u kunt worden opgemaakt. Dit kost niets, wel van te voren even aangeven bij de woonbegeleiding dat u wilt komen.

Het Danspaleis;
14 juni was er weer een Danspaleis feest. Het was weer een groot feest. Iedereen heeft genoten en zich prima vermaakt. Bij de Thee en taart klaagde men over spierpijn van het dansen.

  

Lunchcafe:
Het Lunchcafe op dinsdag is een groot succes, er komen steeds meer mensen om met elkaar te eten en gezellig te kletsen. U kunt zo de zaal binnen lopen op dinsdags vanaf 12 uur en mee eten. De kosten voor de lunch bedrage 1 euro.

Gospelkoor:
In augustus zal Gospelchoir ZO! Uit Zuid –Oost een optreden verzorgen in de Koornhorst. Informatie hierover is tegen die tijd te vinden op de prikborden.

Handwerkgroep:
Vanaf juli is de handwerkgroep ook op maandag actief. Voor iedereen die wil handwerken is er vanaf 16.00 uur de gelegenheid op maandag en woensdagmiddag. Iedereen die wil: haken, borduren, breien en leren patroon tekenen is welkom.

Zaal/ keukenoverleg:
Er zijn vergaande plannen om op verschillende dagen te gaan koken in de Koornhorst. Na de zomer zal dit meer vorm gaan krijgen.
Verder is opnieuw besproken dat de verkoop van drank binnen de Koornhorst niet is toe-gestaan!

GVB:
Mensen van het GVB kwamen informatie geven over de nieuwe routes en stopplaatsen van de trams.

Hart voor de K buurt:
Mike van “Hart voor de K buurt” kwam uitleggen dat de gemeente is gesprek wil gaan over deinvulling van de buurt rondom het Kraaiennest. Er komt een informatiecentrum waar buurtbewoners terecht kun-nen en hun mening kunnen geven.

  


13 juli is er een speciale vakantie Thee en Taart.